Gezinszondag in de Ontmoetingskerk

start_gezinszondag.png11 oktober is het zover: de gezinszondag gaat van start. Voor alle kinderen en tieners van 0-16 jaar is er wat te beleven. En natuurlijk is er voor de rest van de mensen in de kerkzaal ook een mooie kerkdienst. Trommel je vrienden op voor de eerste editie van Basics (groep 7 en 8), Search en Schakeltje (13-16 jaar) dit seizoen! Let op: het is dus niet op 18 oktober, maar op 11 oktober! Je bent welkom! De leiding van Basics, Schakeltje en Search

Rode Loper

appel.pngDe appel met een hap eruit kennen wij als het logo van een grote multinational. De appel kennen we ook als de verboden vrucht uit het paradijs, waaruit een hap genomen werd. De Bijbel vertelt nergens dat het een appel was, maar goed, de ‘vrucht’ in het Bijbelverhaal is in de volksmond een appel geworden. En dan gaat het mis, als de mens de grens overschrijdt die God hen gesteld heeft, zo vertelt het verhaal. Het is het verhaal van de schepping en hoe je daar mee omgaat. Het is het verhaal van alle tijden. Als je de boel leefbaar wilt houden, tot hoever ga je dan, kun je gaan, wil je gaan? Is er een grens die je wilt respecteren of kunnen we grenzeloos onze gang gaan?

Lees meer: Rode Loper

Vrijwilligers gevraagd voor de startzondag!

startzondagWe hebben voor de zaterdag en de zondag rond de openluchtviering vrijwilligers nodig die helpen met het vervoer van spullen (zaterdagmiddag vanaf 16.00 uur) naar het scoutingterrein en het inrichten van het terrein, mensen coronaproof ontvangen, opruimen en schoonmaken (zondagmorgen vanaf 8.00 uur). Westland zit vol met doeners, hoor je altijd. Dit is je kans! Opgeven bij Carel van der Meij (0174 786201, 06 18057070 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Lees meer: Vrijwilligers gevraagd voor de startzondag!

Startzondag - openluchtviering

scoutingZondag 20 september is het Startzondag. Een zondag om iets meer te doen dan anders! We houden die zondag niet alleen een dienst in de kerk (om 9.30 uur), maar ook een openluchtviering om 10.30 uur op het scoutingterrein aan het eind van sportpark Hoge Bomen. Je mag spontaan komen, maar vol is vol. Als je online intekent is je plek verzekerd. En je moet je eigen kleedje of stoel meenemen. Het is een eindje lopen vanaf het parkeerterrein. De band doet mee. Er is kinderoppas, kinderkring en een djembé workshop voor tieners. We hopen op een mooie viering. Dat wordt het zeker als jullie ook komen….!